Jewel Impulse is de juwelier in Alkmaar waar je de meest trendy sieraden en horloges vindt. Maar daarnaast ook afhankelijk is van een degelijk en goed lopende ICT omgeving.
Flex-ICT zorgt ervoor dat de gehele ICT omgeving functioneert als een Zwitsers uurwerk voor de prijs van een ICE-Watch.

Wij verzorgen voor Jewel-Impulse Alkmaar o.a.

  • POS integratie
  • Branch Office VPN connectiviteit
  • Managed Services
  • Onsite & Remote Support

www.jewel-impulse.nl

 

Categorieën: Referenties

Gerelateerde artikelen

Referenties

Flexas ontzorgt door Flex-ICT

Referentie van Flexas in Amsterdam voor Flex-ICT Flexas is een online kantoorbemiddelaar. Zij beheren onder andere een bedrijfsverzamelgebouw met 218 kantoorruimtes in Amsterdam. Het is belangrijk voor Flexas dat alle kantoren voorzien zijn van goede Lees verder…

Referenties

Erkend SBB leerbedrijf

Flex-ICT mag u met trots mededelen dat wij vanaf heden SSB Erkend Leerbedrijf zijn. Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkent hierbij: Flex-ICT in Zuid-Scharwoude als leerbedrijf conform artikel 7.2.10, lid 1 van de Wet educatie en Lees verder…

Referenties

Bomé Transport kiest voor Flex-ICT

Bomé Transport, een bedrijf waarbij samenwerking, transparantie maar voornamelijk snelheid voorop staan. Hierdoor is een samenwerking met Flex-ICT een logisch gevolg. Doordat Bomé Transport heeft gekozen om haar volledige IT omgeving uit handen te geven aan Lees verder…