Altijd en overal beschikbaar met de focus op e-mail, agenda’s en bestanden is één van de wensen die Hans Kruijer Administraties bij Flex-ICT heeft neergelegd.

Een keuze maken tussen een on-premise of cloud gebaseerde oplossing, een eenmalige investering of een vast bedrag per maand per gebruiker? Dit zijn vraagstukken die vandaag de dag spelen binnen de ICT en dus ook voor Hans Kruijer Administraties. Flex-ICT heeft een advies uitgebracht waarin alle wensen zijn ingevuld.

Door te kiezen voor de oplossingen van Microsoft Office365 en de ervaring van Flex-ICT heeft Hans Kruijer Administraties voor vertrouwde en bekende functionaliteiten gekozen, maar dan flexibeler en kostenefficiënter.

Met zakelijke e-mail en gedeelde agenda’s van Office365, is de omgeving van Hans Kruijer Administraties overal toegankelijk vanaf verschillende end-user devices en blijven gebruikers op een veilige en snelle manier met elkaar verbonden.

En dit alles met tegen een lage initiële investering, lagere operationele kosten en de flexibiliteit om altijd gebruikers en services toe te voegen. Dit alles vormt samen het rendement dat Hans Kruijer Administraties nodig heeft van een passende ICT omgeving.

 

Categorieën: Referenties