HKA volledig ontzorgd door Flex-ICT

Altijd en overal beschikbaar met de focus op e-mail, agenda’s en bestanden is één van de wensen die Hans Kruijer Administraties bij Flex-ICT heeft neergelegd.

Een keuze maken tussen een on-premise of cloud gebaseerde oplossing, een eenmalige investering of een vast bedrag per maand per gebruiker? Dit zijn vraagstukken die vandaag de dag spelen binnen de ICT en dus ook voor Hans Kruijer Administraties. Flex-ICT heeft een advies uitgebracht waarin alle wensen zijn ingevuld.

Door te kiezen voor de oplossingen van Microsoft Office365 en de ervaring van Flex-ICT heeft Hans Kruijer Administraties voor vertrouwde en bekende functionaliteiten gekozen, maar dan flexibeler en kostenefficiënter.

Met zakelijke e-mail en gedeelde agenda’s van Office365, is de omgeving van Hans Kruijer Administraties overal toegankelijk vanaf verschillende end-user devices en blijven gebruikers op een veilige en snelle manier met elkaar verbonden.

En dit alles met tegen een lage initiële investering, lagere operationele kosten en de flexibiliteit om altijd gebruikers en services toe te voegen. Dit alles vormt samen het rendement dat Hans Kruijer Administraties nodig heeft van een passende ICT omgeving.

 

Share:

More Posts

Bewustwording

Wij zien de afgelopen periode dat veel actualiteiten op de radio en televisie stil staan bij de veiligheid in de digitale wereld.  Dit is niet voor niets, als we kijken naar de ontwikkelingen op het

Ransomware

De laatste tijd zien wij bij veel klanten weer een toename van het aantal malware besmettingen. Ondanks dat er diverse voorzorgsmaatregelen zijn genomen zoals; centraal beheerde anti-virus software, webfilters, webproxies. Etc Blijkt het toch mogelijk

Active Directory

Active Directory Elke systeembeheerder heeft er mee te maken, Active Directory (AD)  veelal een afspiegeling van de organisatie. Alle medewerkers staan hier netjes in vermeld met hun toegangsmachtigingen en toegewezen privileges. Aanverwante systemen putten uit

Flexas ontzorgt door Flex-ICT

Referentie van Flexas in Amsterdam voor Flex-ICT Flexas is een online kantoorbemiddelaar. Zij beheren onder andere een bedrijfsverzamelgebouw met 218 kantoorruimtes in Amsterdam. Het is belangrijk voor Flexas dat alle kantoren voorzien zijn van goede

Send Us A Message