Altijd en overal beschikbaar met de focus op e-mail, agenda’s en bestanden is één van de wensen die Hans Kruijer Administraties bij Flex-ICT heeft neergelegd.

Een keuze maken tussen een on-premise of cloud gebaseerde oplossing, een eenmalige investering of een vast bedrag per maand per gebruiker? Dit zijn vraagstukken die vandaag de dag spelen binnen de ICT en dus ook voor Hans Kruijer Administraties. Flex-ICT heeft een advies uitgebracht waarin alle wensen zijn ingevuld.

Door te kiezen voor de oplossingen van Microsoft Office365 en de ervaring van Flex-ICT heeft Hans Kruijer Administraties voor vertrouwde en bekende functionaliteiten gekozen, maar dan flexibeler en kostenefficiënter.

Met zakelijke e-mail en gedeelde agenda’s van Office365, is de omgeving van Hans Kruijer Administraties overal toegankelijk vanaf verschillende end-user devices en blijven gebruikers op een veilige en snelle manier met elkaar verbonden.

En dit alles met tegen een lage initiële investering, lagere operationele kosten en de flexibiliteit om altijd gebruikers en services toe te voegen. Dit alles vormt samen het rendement dat Hans Kruijer Administraties nodig heeft van een passende ICT omgeving.

 

Categorieën: Referenties

Gerelateerde artikelen

Referenties

Flexas ontzorgt door Flex-ICT

Referentie van Flexas in Amsterdam voor Flex-ICT Flexas is een online kantoorbemiddelaar. Zij beheren onder andere een bedrijfsverzamelgebouw met 218 kantoorruimtes in Amsterdam. Het is belangrijk voor Flexas dat alle kantoren voorzien zijn van goede Lees verder…

Referenties

Erkend SBB leerbedrijf

Flex-ICT mag u met trots mededelen dat wij vanaf heden SSB Erkend Leerbedrijf zijn. Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkent hierbij: Flex-ICT in Zuid-Scharwoude als leerbedrijf conform artikel 7.2.10, lid 1 van de Wet educatie en Lees verder…

Referenties

Bomé Transport kiest voor Flex-ICT

Bomé Transport, een bedrijf waarbij samenwerking, transparantie maar voornamelijk snelheid voorop staan. Hierdoor is een samenwerking met Flex-ICT een logisch gevolg. Doordat Bomé Transport heeft gekozen om haar volledige IT omgeving uit handen te geven aan Lees verder…