Hybrid Cloud implementatie

Airlines can connect to the DS TAGS travel document delivery services platform and integrate the secure end-to-end services in their own online environment. It works right out of the box. The cloud-based platform encrypts the passenger’s travel documents and delivers these to the smartphone of the rightful traveller. As soon as a secure wireless connection has been established between the secure element of the BAGTAG device and the DS TAGS servers, the bag tag data will be transferred, decrypted, processed and presented on the display.

 • On-Premises Active Directory implementatie
 • Netwerk Infrastructuur / Cisco & HP ProCurve
 • Microsoft Office 365 Migration
 • Managed Services
 • EWAN Wireless Long-range infrastructure
 • Skype for Business PSTN Conferencing
 • Windows Azure implementatie
  • Hybride cloud configuratie i.c.m. Microsoft Windows Server 2012
  • Microsoft Federation Services

www.bagtag.com

 

Share:

More Posts

Bewustwording

Wij zien de afgelopen periode dat veel actualiteiten op de radio en televisie stil staan bij de veiligheid in de digitale wereld.  Dit is niet voor niets, als we kijken naar de ontwikkelingen op het

Ransomware

De laatste tijd zien wij bij veel klanten weer een toename van het aantal malware besmettingen. Ondanks dat er diverse voorzorgsmaatregelen zijn genomen zoals; centraal beheerde anti-virus software, webfilters, webproxies. Etc Blijkt het toch mogelijk

Active Directory

Active Directory Elke systeembeheerder heeft er mee te maken, Active Directory (AD)  veelal een afspiegeling van de organisatie. Alle medewerkers staan hier netjes in vermeld met hun toegangsmachtigingen en toegewezen privileges. Aanverwante systemen putten uit

Flexas ontzorgt door Flex-ICT

Referentie van Flexas in Amsterdam voor Flex-ICT Flexas is een online kantoorbemiddelaar. Zij beheren onder andere een bedrijfsverzamelgebouw met 218 kantoorruimtes in Amsterdam. Het is belangrijk voor Flexas dat alle kantoren voorzien zijn van goede

Send Us A Message