Airlines can connect to the DS TAGS travel document delivery services platform and integrate the secure end-to-end services in their own online environment. It works right out of the box. The cloud-based platform encrypts the passenger’s travel documents and delivers these to the smartphone of the rightful traveller. As soon as a secure wireless connection has been established between the secure element of the BAGTAG device and the DS TAGS servers, the bag tag data will be transferred, decrypted, processed and presented on the display.

 • On-Premises Active Directory implementatie
 • Netwerk Infrastructuur / Cisco & HP ProCurve
 • Microsoft Office 365 Migration
 • Managed Services
 • EWAN Wireless Long-range infrastructure
 • Skype for Business PSTN Conferencing
 • Windows Azure implementatie
  • Hybride cloud configuratie i.c.m. Microsoft Windows Server 2012
  • Microsoft Federation Services

www.bagtag.com

 

Categorieën: Referenties

Gerelateerde artikelen

Referenties

Flexas ontzorgt door Flex-ICT

Referentie van Flexas in Amsterdam voor Flex-ICT Flexas is een online kantoorbemiddelaar. Zij beheren onder andere een bedrijfsverzamelgebouw met 218 kantoorruimtes in Amsterdam. Het is belangrijk voor Flexas dat alle kantoren voorzien zijn van goede Lees verder…

Referenties

Erkend SBB leerbedrijf

Flex-ICT mag u met trots mededelen dat wij vanaf heden SSB Erkend Leerbedrijf zijn. Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkent hierbij: Flex-ICT in Zuid-Scharwoude als leerbedrijf conform artikel 7.2.10, lid 1 van de Wet educatie en Lees verder…

Referenties

Bomé Transport kiest voor Flex-ICT

Bomé Transport, een bedrijf waarbij samenwerking, transparantie maar voornamelijk snelheid voorop staan. Hierdoor is een samenwerking met Flex-ICT een logisch gevolg. Doordat Bomé Transport heeft gekozen om haar volledige IT omgeving uit handen te geven aan Lees verder…