Referentie van Flexas in Amsterdam voor Flex-ICT

Flexas is een online kantoorbemiddelaar. Zij beheren onder andere een bedrijfsverzamelgebouw met 218 kantoorruimtes in Amsterdam. Het is belangrijk voor Flexas dat alle kantoren voorzien zijn van goede WiFi. Om de klanten een optimale internetinrichting te garanderen werd aan Flex-ICT gevraagd om de juiste netwerkoplossing voor Flexas in Amsterdam te regelen.

Meerdere wifipoints
Flex-ICT heeft voor Flexas meerdere wifipoints geplaatst en het overschakelen en het inrichten van de Patchkast met verschillende patches geregeld. Er is een firewall geïnstalleerd. Alle verbindingen staan op een netwerk, maar wel gesplitst zodat als er iets met het systeem is, niet alle internetverbindingen eruit liggen.
Demis Bril van Flexas: ‘Via Nick Peters ben ik bij Patrick Veldboer van Flex-ICT gekomen. Er kwam een mooie offerte en er werden goede afspraken gemaakt. Hierdoor hadden we het vertrouwen dat Flex-ICT dit kon.’

Glasvezelverbinding
Er is in Amsterdam een glasvezelverbinding met back-up geplaatst, zodat ook bij storing de internetverbinding blijft. Het is een doeltreffend systeem en er zijn geen maandelijkse hoge kosten. Dit werkt dus briljant. De internetverbinding is stabiel en dit kan Flexas weer aanbieden aan de verhuurders van het bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam.
In de kantoren is er een goede opbouw van ICT oplossingen, er kan dus goed en fijn gewerkt worden.
Demis:

‘Flex-ICT heeft ons echt een stukje ontzorgt. Door de snelle communicatie en het meedenken over de inrichting en bereikbaarheid kunnen wij Flex-ICT echt aanraden.’

Categorieën: Referenties

Gerelateerde artikelen

Referenties

Erkend SBB leerbedrijf

Flex-ICT mag u met trots mededelen dat wij vanaf heden SSB Erkend Leerbedrijf zijn. Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkent hierbij: Flex-ICT in Zuid-Scharwoude als leerbedrijf conform artikel 7.2.10, lid 1 van de Wet educatie en Lees verder…

Referenties

Bomé Transport kiest voor Flex-ICT

Bomé Transport, een bedrijf waarbij samenwerking, transparantie maar voornamelijk snelheid voorop staan. Hierdoor is een samenwerking met Flex-ICT een logisch gevolg. Doordat Bomé Transport heeft gekozen om haar volledige IT omgeving uit handen te geven aan Lees verder…

Referenties

HKA volledig ontzorgd door Flex-ICT

Altijd en overal beschikbaar met de focus op e-mail, agenda’s en bestanden is één van de wensen die Hans Kruijer Administraties bij Flex-ICT heeft neergelegd. Een keuze maken tussen een on-premise of cloud gebaseerde oplossing, Lees verder…