Flex-ICT is officieel partner van Ziggo!

Flex-ICT en Ziggo voor de zakelijke markt!

Wij hebben bewust gekozen voor de zakelijke diensten van Ziggo. Ziggo levert radio-, televisie-, spraak- en datadiensten over het grootste HFC-netwerk van Nederland aan zowel consumenten als ondernemers zoals u.

Kiest u voor de diensten van Ziggo, dan kiest u voor kwaliteit, grote capaciteit en een regionale persoonlijke aanpak in samenwerking met geautoriseerde partners, zoals Flex-ICT. De diensten van Ziggo worden geleverd via het Hybrid Fiber Coaxial netwerk, dat behoort tot één van de technisch meest geavanceerde netwerken van Europa. Ziggo blijft investeren in het netwerk, de systemen en de infrastructuur om de concurrentiepositie te behouden en te versterken.

De unieke netwerkvoorsprong, focus op de klant en voortdurende innovatie stellen Ziggo en Flex-ICT in staat toonaangevende diensten aan u te kunnen leveren!

Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Share:

More Posts

Bewustwording

Wij zien de afgelopen periode dat veel actualiteiten op de radio en televisie stil staan bij de veiligheid in de digitale wereld.  Dit is niet voor niets, als we kijken naar de ontwikkelingen op het

Ransomware

De laatste tijd zien wij bij veel klanten weer een toename van het aantal malware besmettingen. Ondanks dat er diverse voorzorgsmaatregelen zijn genomen zoals; centraal beheerde anti-virus software, webfilters, webproxies. Etc Blijkt het toch mogelijk

Active Directory

Active Directory Elke systeembeheerder heeft er mee te maken, Active Directory (AD)  veelal een afspiegeling van de organisatie. Alle medewerkers staan hier netjes in vermeld met hun toegangsmachtigingen en toegewezen privileges. Aanverwante systemen putten uit

Flexas ontzorgt door Flex-ICT

Referentie van Flexas in Amsterdam voor Flex-ICT Flexas is een online kantoorbemiddelaar. Zij beheren onder andere een bedrijfsverzamelgebouw met 218 kantoorruimtes in Amsterdam. Het is belangrijk voor Flexas dat alle kantoren voorzien zijn van goede

Send Us A Message