Flex-ICT en Ziggo voor de zakelijke markt!

Wij hebben bewust gekozen voor de zakelijke diensten van Ziggo. Ziggo levert radio-, televisie-, spraak- en datadiensten over het grootste HFC-netwerk van Nederland aan zowel consumenten als ondernemers zoals u.

Kiest u voor de diensten van Ziggo, dan kiest u voor kwaliteit, grote capaciteit en een regionale persoonlijke aanpak in samenwerking met geautoriseerde partners, zoals Flex-ICT. De diensten van Ziggo worden geleverd via het Hybrid Fiber Coaxial netwerk, dat behoort tot één van de technisch meest geavanceerde netwerken van Europa. Ziggo blijft investeren in het netwerk, de systemen en de infrastructuur om de concurrentiepositie te behouden en te versterken.

De unieke netwerkvoorsprong, focus op de klant en voortdurende innovatie stellen Ziggo en Flex-ICT in staat toonaangevende diensten aan u te kunnen leveren!

Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Categorieën: Algemeen

Gerelateerde artikelen

Algemeen

On-premises of Cloud?

On-premises of Cloud?   Veel organisaties die op het punt staan om hun (e-mail) platform up-to-date te brengen denken na over de mogelijkheden van Microsoft Office 365 en overige clouddiensten. Is dit altijd een juiste Lees verder…

Algemeen

3CX Partner t.b.v. zakelijke telefonie oplossingen

Optimaliseer uw communicatie met 3CX 3CX is softwarematige PBX oplossing die werkt op alle gangbare besturingssystemen, en werkt met op SIP gebaseerde IP Telefoons, SIP Trunks en VoIP Gateways om op deze manier een volledige Lees verder…

Algemeen

Exclaimer gaat partnership aan met Flex-ICT

 EXCLAIMER EXTENDS ITS INTERNATIONAL PRESENCE WITH NEW PARTNERSHIP WITH FLEX-ICT – International reseller works with Exclaimer to provide businesses with powerful email management tools – FOR IMMEDIATE RELEASE Zuid-Scharwoude, Nederland 06-01-2016 Exclaimer Limited, the global Lees verder…