Flex-ICT en Ziggo voor de zakelijke markt!

Wij hebben bewust gekozen voor de zakelijke diensten van Ziggo. Ziggo levert radio-, televisie-, spraak- en datadiensten over het grootste HFC-netwerk van Nederland aan zowel consumenten als ondernemers zoals u.

Kiest u voor de diensten van Ziggo, dan kiest u voor kwaliteit, grote capaciteit en een regionale persoonlijke aanpak in samenwerking met geautoriseerde partners, zoals Flex-ICT. De diensten van Ziggo worden geleverd via het Hybrid Fiber Coaxial netwerk, dat behoort tot één van de technisch meest geavanceerde netwerken van Europa. Ziggo blijft investeren in het netwerk, de systemen en de infrastructuur om de concurrentiepositie te behouden en te versterken.

De unieke netwerkvoorsprong, focus op de klant en voortdurende innovatie stellen Ziggo en Flex-ICT in staat toonaangevende diensten aan u te kunnen leveren!

Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Categorieën: Algemeen