Referentie van Flexas in Amsterdam voor Flex-ICT

Flexas is een online kantoorbemiddelaar. Zij beheren onder andere een bedrijfsverzamelgebouw met 218 kantoorruimtes in Amsterdam. Het is belangrijk voor Flexas dat alle kantoren voorzien zijn van goede WiFi. Om de klanten een optimale internetinrichting te garanderen werd aan Flex-ICT gevraagd om de juiste netwerkoplossing voor Flexas in Amsterdam te regelen.

Meerdere wifipoints
Flex-ICT heeft voor Flexas meerdere wifipoints geplaatst en het overschakelen en het inrichten van de Patchkast met verschillende patches geregeld. Er is een firewall geïnstalleerd. Alle verbindingen staan op een netwerk, maar wel gesplitst zodat als er iets met het systeem is, niet alle internetverbindingen eruit liggen.
Demis Bril van Flexas: Er kwam een mooie offerte en er werden goede afspraken gemaakt. Hierdoor hadden we het vertrouwen dat Flex-ICT dit kon.’

Glasvezelverbinding
Er is in Amsterdam een glasvezelverbinding met back-up geplaatst, zodat ook bij storing de internetverbinding blijft. Het is een doeltreffend systeem en er zijn geen maandelijkse hoge kosten. Dit werkt dus briljant. De internetverbinding is stabiel en dit kan Flexas weer aanbieden aan de verhuurders van het bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam.
In de kantoren is er een goede opbouw van ICT oplossingen, er kan dus goed en fijn gewerkt worden.
Demis: ‘Flex-ICT heeft ons echt een stukje ontzorgt. Door de snelle communicatie en het meedenken over de inrichting en bereikbaarheid kunnen wij Flex-ICT echt aanraden.’

WWW.FLEXAS.NL