Het veilige alternatief voor Dropbox en Google Drive: Secure File Sync. Secure File Sync biedt voor u de mogelijkheid om uw data beschikbaar te hebben op al uw devices, of het nu een Windows, Mac, Android, iOS of Windows Phone device betreft. Daarnaast kunt u met de Secure File Sync oplossing van Flex-ICT uw data op een veilige manier delen met al uw contactpersonen.

Iedereen kent de functionaliteiten van Dropbox en WeTransfer wel echter zijn de risico’s voor uw onderneming vaak niet duidelijk inzichtelijk.
Want het werkt zo prettig en uw medewerkers kunnen gemakkelijk bij documenten waardoor ze productiever zijn…

De voordelen zijn helder maar weet u waar de documenten van uw organisatie allemaal zijn?

Wij bieden u hiervoor een oplossing die veiliger en beter functioneert,  Enerzijds biedt Secure File Sync voor uw medewerker de mogelijkheid om zijn data beschikbaar te hebben op al zijn apparaten, of het nu een Windows, Mac, Android, iOS of Windows Phone apparaat betreft. Hierbij kan de data zelfs geraadpleegd én bewerkt worden als er geen internet verbinding is. Zodra er internetverbinding beschikbaar is worden de wijzigingen weer gesynchroniseerd. Daarnaast biedt de oplossing ook de mogelijkheid om data te delen met andere gebruikers. Wanneer bestanden op een incidentele basis gedeeld worden, kan dit via ‘File & Folder’ links. De andere persoon krijgt dan een link toegezonden waar deze persoon het bestand kan downloaden of bekijken. Wanneer er op structurele basis data wordt gedeeld met iemand kan ervoor worden gekozen om een gastaccount aan te maken voor die persoon. Op deze wijze blijft u in controle over uw bedrijfsdocumenten. Daarnaast straalt u met deze oplossing direct een vertrouwd beeld uit naar uw klanten!

beschikbaar voor Windows, MAC, Microsoft Outlook, Android app, iOS app en Windows Phone app.


nederlandseoplossing

 

Bij al onze oplossingen wordt de data veilig opgeslagen op onze storage platforms in Amsterdam of Delft.
De data valt op deze manier onder de Nederlandse wetgeving.

 



overalveiligtoegangtotdata2

We maken tegenwoordig steeds meer gebruik van een grote variatie aan devices. Natuurlijk zoekt u een oplossing die op elk device werkt. Of het nu gaat om Mac, Windows, iOS, Android of Windows Phone, u heeft zonder problemen, op een veilige manier, toegang tot uw data. Ook kunt u op een veilige manier uw data met contactpersonen delen.

 


fileandfolderlocking2

 

Niets is vervelender dan dat u net een bestand heeft aangepast, deze opslaat en vervolgens blijkt dat een collega ook net hetzelfde bestand aan het aanpassen is. Via deze oplossing kan dit eenvoudig worden voorkomen door een ‘Lock’ op het bestand te plaatsen. Andere gebruikers kunnen het bestand dan alleen inzien maar niet bewerken waardoor voorkomen wordt dat jullie tegelijk in een bestand aan het werken zijn.

 


 

Beschikbaar voor Windows agent, Mac agent, Outlook plugin, Android app, IOS app en Windows Phone app. Wilt u meer weten over onze Secure File Sync oplossing?

De oplossing is al beschikbaar vanaf € 4,95 per maand!

Neem contact met ons op of bel ons: 085 273 0211