Op zoek naar rechten-inclusieve muziek?

Met Muziek voor de Zaak heeft u eenvoudig en voordelig toegang tot muziek van topkwaliteit zonder de jaarlijkse Buma/Stemra en SENA kosten.

De drie muziek kanalen zijn specifiek ontwikkeld om een prettige sfeer te creëren voor uw klanten en uw personeel. Moderne rechten-inclusieve muziek biedt naast kostenreductie nog een voordeel: Uit onderzoek blijkt dat klanten, bij het luisteren naar onbekende muziek, eventuele wachttijd korter ervaren. Een juiste muziekkeuze die aansluit op uw klanten werkt ook omzetverhogend.

Uw voordelen op een rij:

  • af te spelen via de internet browser op uw computer;
  • 3 muziekkanalen, geen reclames, 100% muziek.
  • geen jaarlijkse Buma/Stemra en SENA licentiekosten;
  • maand- in plaats van jaarabonnement;
  • het kabelabbonement kan worden opgezegd als muziek afspelen nog de enige reden was.

Eens proberen? www.muziekvoordezaak.nl/demo 

Premium muziekselecties voor zakelijke omgevingen;

De selecties en maandelijkse updates van de muziekprogramma’s worden verzorgd door onze business partners Tribe of Noise; een wereldwijd muziekplatform voor artiesten die muziek in eigen beheer uitbrengen. Een professioneel team bewaakt de kwaliteit en inhoud van de drie muziekprogramma’s. Zo worden bijvoorbeeld muzieknummers met aanstootgevende teksten niet opgenomen in de afspeellijst. Maandelijks wordt 10% van de muziek in de programma’s vernieuwd.

 

Hardware

Niet van toepassing, U speelt de muziekprogramma’s direct via een internetbrowser op uw computer. Wilt u in het hele pand gebruikmaken van één muziekabonnement? Dat kan! Sluit de computer, waar Muziek voor de Zaak op afspeelt, direct aan op het aanwezige geluidssysteem.

Kosten

  • Jaarlijkse Buma/Stemra en SENA licentiekosten zijn niet van toepassing. Muziek voor de Zaak bestaat enkel uit rechten-inclusieve muziek van Tribe of Noise.
  • Muziek voor de Zaak is verkrijgbaar als maandabonnement.

U betaald: 15 Euro per maand.

In vergelijking: Voor een vergelijkbare premium muziekdienst + hardware + Buma/Stemra en SENA licentiekosten zijn uw jaarlijkse kosten tussen de 800 – 1000 Euro per jaar.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.