Bomé Transport, een bedrijf waarbij samenwerking, transparantie maar voornamelijk snelheid voorop staan. Hierdoor is een samenwerking met Flex-ICT een logisch gevolg. Doordat Bomé Transport heeft gekozen om haar volledige IT omgeving uit handen te geven aan Flex-ICT zijn ze instaat om zich te focussen op hun primaire proces.

 

 

Over Bomé Transport:

Al 25 jaar in beweging! Vanaf 1989 zijn wij gestart met transport van caravans en vouwwagens, zowel nationaal als internationaal. In de loop van de jaren 90 ontwikkelde het transport zich in het vervoer van levensmiddelen, waar onder koel- en diepvriesproducten. Ook opslag en overslag behoorden steeds meer tot onze kerntaken.

Dit gaf veel ontwikkeling en ervaring binnen het bedrijf, waar ook het personeel in mee ging. Door opleiding en werk ervaring werd daardoor het beoogde resultaat bereikt. In 2004 werd door het groeiende resultaat de eerste vrachtauto aan geschaft met een laadvermogen van 4,5 ton.

Liefde voor het vak en goede gerichte opleidingen voor het personeel en management heeft er uit eindelijk ook in geresulteerd dat grote bedrijven, onder andere V S P Netwerk, ons regelmatig opdrachten verlenen. De capaciteit van het moderne wagenpark en personeel wordt steeds verder uitgebreid. Inmiddels vervoeren wij onder andere 80 miljoen reklame folders en 100.000 poststukken per jaar. Ook voor kleine transporten hebben wij de juiste mensen en materieel, met het vervoeren van iconen en schilderijen hebben wij al de nodige ervaring.

Tegenwoordig hebben wij door middel van depothouders voor de bezorging van pakketten in Noord-Holland

100% dekking, wat u in onze tarieven zult terugvinden.

Naast de zakelijke markt zijn er ook mogelijkheden voor de particulier, waaronder het afhalen en bezorgen van schilderijen, huisraad of pakketjes. Eén van de vele diensten die te noemen zijn.

Al met al zijn wij een bruisend bedrijf met 25 jaar ervaring waarbij het woord “SAMENWERKEN” met hoofdletters wordt geschreven.

www.bometransport.nl

Categorieën: Referenties

Gerelateerde artikelen

Referenties

Flexas ontzorgt door Flex-ICT

Referentie van Flexas in Amsterdam voor Flex-ICT Flexas is een online kantoorbemiddelaar. Zij beheren onder andere een bedrijfsverzamelgebouw met 218 kantoorruimtes in Amsterdam. Het is belangrijk voor Flexas dat alle kantoren voorzien zijn van goede Lees verder…

Referenties

Erkend SBB leerbedrijf

Flex-ICT mag u met trots mededelen dat wij vanaf heden SSB Erkend Leerbedrijf zijn. Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkent hierbij: Flex-ICT in Zuid-Scharwoude als leerbedrijf conform artikel 7.2.10, lid 1 van de Wet educatie en Lees verder…

Referenties

HKA volledig ontzorgd door Flex-ICT

Altijd en overal beschikbaar met de focus op e-mail, agenda’s en bestanden is één van de wensen die Hans Kruijer Administraties bij Flex-ICT heeft neergelegd. Een keuze maken tussen een on-premise of cloud gebaseerde oplossing, Lees verder…