Bomé Transport, een bedrijf waarbij samenwerking, transparantie maar voornamelijk snelheid voorop staan. Hierdoor is een samenwerking met Flex-ICT een logisch gevolg. Doordat Bomé Transport heeft gekozen om haar volledige IT omgeving uit handen te geven aan Flex-ICT zijn ze instaat om zich te focussen op hun primaire proces.

 

 

Over Bomé Transport:

Al 25 jaar in beweging! Vanaf 1989 zijn wij gestart met transport van caravans en vouwwagens, zowel nationaal als internationaal. In de loop van de jaren 90 ontwikkelde het transport zich in het vervoer van levensmiddelen, waar onder koel- en diepvriesproducten. Ook opslag en overslag behoorden steeds meer tot onze kerntaken.

Dit gaf veel ontwikkeling en ervaring binnen het bedrijf, waar ook het personeel in mee ging. Door opleiding en werk ervaring werd daardoor het beoogde resultaat bereikt. In 2004 werd door het groeiende resultaat de eerste vrachtauto aan geschaft met een laadvermogen van 4,5 ton.

Liefde voor het vak en goede gerichte opleidingen voor het personeel en management heeft er uit eindelijk ook in geresulteerd dat grote bedrijven, onder andere V S P Netwerk, ons regelmatig opdrachten verlenen. De capaciteit van het moderne wagenpark en personeel wordt steeds verder uitgebreid. Inmiddels vervoeren wij onder andere 80 miljoen reklame folders en 100.000 poststukken per jaar. Ook voor kleine transporten hebben wij de juiste mensen en materieel, met het vervoeren van iconen en schilderijen hebben wij al de nodige ervaring.

Tegenwoordig hebben wij door middel van depothouders voor de bezorging van pakketten in Noord-Holland

100% dekking, wat u in onze tarieven zult terugvinden.

Naast de zakelijke markt zijn er ook mogelijkheden voor de particulier, waaronder het afhalen en bezorgen van schilderijen, huisraad of pakketjes. Eén van de vele diensten die te noemen zijn.

Al met al zijn wij een bruisend bedrijf met 25 jaar ervaring waarbij het woord “SAMENWERKEN” met hoofdletters wordt geschreven.

www.bometransport.nl

Categorieën: Referenties